VPNparadise wordt ondersteund door zijn lezers. Aankopen via onze website kunnen een affiliate commissie genereren. Dit heeft geen invloed op ons onpartijdige en onafhankelijke beoordelingsproces.

Mantel VPN: Prijzen, Rangorde, Analyse, Meningen

Tegenwoordig is het behoud van de privacy van gegevens die het internet oversteken een zeer belangrijk element geworden, niet alleen voor zakenmensen, maar ook voor particuliere gebruikers die ervoor willen zorgen dat hun gegevens worden versleuteld totdat ze hun bestemming bereiken en Cloak VPN die dienst kan leveren.

Dit VPN is een virtueel privé-netwerk dat verantwoordelijk is voor het mogelijk maken van communicatie tussen verschillende computers via het internet, zodat deze teams informatie kunnen delen zonder het risico te lopen dat deze door externe agenten wordt onderschept of dat uw apparaten aan een of andere crack worden blootgesteld.

Cloak VPN is een van de virtuele privé netwerken die we in de markt kunnen vinden, zonder enige twijfel is het in staat om uw privé informatie optimaal te beveiligen wanneer u gebruik maakt van openbare WiFi netwerken terwijl u op het internet surft, zodat u beschermd bent tegen elke barst en het is beschikbaar in verschillende talen.

Cloak VPN biedt een goede bescherming, het is gemakkelijk te downloaden en te installeren als u alle uitstekende informatie wilt weten over de diensten die door deze provider worden aangeboden, de meningen van de gebruikers, de prijzen, de gratis versie en de volledige pakketten en nog veel meer blijven lezen.

Voor- en nadelen van Cloak VPN

Voordelen

  • Encryptiebeveiliging beschermt uw informatie optimaal.
  • Voldoet aan wat het biedt.
  • De snelheid ervan is acceptabel.
  • Beschikbaar in meer dan 200 landen.
  • Eenvoudig te downloaden en te installeren.
  • Verschillende volledige pakketten voor alle behoeften.

Nadelen

  • Biedt geen anonimiteit van uw IP-adres.
  • Het staat u niet toe om Netflix te ontsluiten.

Plannen en aanbiedingen van Cloak VPN

1-maandenplan

$5.00

per maand

Zie aanbod

1-maandenplan + volmacht

$10.00

per maand

Zie aanbod

Redenen om voor DotVPN te kiezen

Cloak VPN staat momenteel bekend als Encrypt.me en is een geweldige manier om de privacy van uw gegevens te beschermen en het kraken van uw computer te voorkomen. Cloak VPN is ideaal voor diegenen die hun computer willen beschermen terwijl ze niet thuis zijn en toch toegang hebben tot openbare WiFi netwerken.

Uw service is in meerdere talen en is optimaal. Bovendien biedt het een gratis proefversie en het downloaden en installeren van het programma is zeer eenvoudig; de waarheid is dat de volledige versie niet erg prominent aanwezig is, maar uw gegevens zullen worden beschermd tegen een aantal crack of kwaadaardige middelen.

Cloak VPN is eenvoudigweg een programma om te downloaden en te installeren dat u in staat stelt om crack-free te navigeren, waarbij de gegevens in elk van uw activiteiten worden beschermd, zonder dat u enige vorm van anonimiteit wordt geboden.

Dit in vergelijking met andere VPN-aanbieders met vergelijkbare prijzen maakt het moeilijk om een keuze te maken bij het maken van een vergelijking.

Onder de gebruikers kunnen we velen vinden die een positieve mening hebben omdat ze veilig kunnen surfen, maar we vinden ook negatieve meningen over de kosten/dienstverhoudingen. Dit komt vooral tot uiting in de meningen van gebruikers die in China wonen.

Daarom kunnen we zeggen dat hoewel deze VPN een goede service biedt, we veel opties kunnen vinden met betere prijzen waar de volledige versie gemakkelijk Cloak VPN overtreft. Als u wilt kunt u de gratis proefversie downloaden en installeren.

Elegir Cloak vpn

Mantel VPN Analyse en functies

Cloak VPN kan een geweldig hulpmiddel zijn als u uw informatie op unieke wijze wilt beveiligen en uw browse-sessies veilig en vrij van mogelijke crashes wilt houden. De toegang tot dit programma is zeer eenvoudig en met een paar klikken kunt u het downloaden, installeren en genieten van de diensten van Cloak VPN.

1. 1. Gemakkelijk te gebruiken

Een van de kenmerken die volgens de mening van de gebruikers opmerkelijk is in Cloak VPN is de eenvoud bij het manipuleren van het programma. De interface heeft geen enkele complexiteit, het maakt niet uit welke computer of welk besturingssysteem Cloak VPN draait, u zult het gemakkelijk kunnen manipuleren.

Toegang tot dit programma is net zo eenvoudig, op de homepage van deze VPN (momenteel Encrypt.me) kunt u het besturingssysteem dat u hebt, het volledige pakket van uw gemak selecteren en zelfs de optie hebben om te downloaden, te installeren en te testen zijn diensten gratis voor veertien dagen.

2. 2. Beschikbare landen

Cloak VPN heeft servers in tal van landen, waaronder de Verenigde Staten, Brazilië, Canada, Denemarken, Mexico, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Australië en het Verenigd Koninkrijk. Dit alles om meer dan 200 landen te kunnen bedienen, heeft momenteel miljoenen gebruikers.

Voor de kenner zou dit zich kunnen vertalen in een langzame vaarsnelheid. Maar de realiteit is dat volgens de mening van de gebruikers dit VPN in staat is om een goede service te bieden op een optimale snelheid, dus het is de moeite waard om de versie gratis te downloaden, te installeren en te testen.

Países en los que operan

3. 3. Apparaten

Zodra Cloak VPN deel uitmaakt van uw leven en u toegang hebt tot de licentie die bij het pakket wordt geleverd zodra het pakket is aangeschaft bij deze provider, kunt u de dienst downloaden, installeren en genieten op besturingssystemen zoals Amazon Fire OS, Mac, Windows, iOS en Android, zonder de prijs ervan te beïnvloeden.

Als u verschillende apparaten tegelijkertijd wilt integreren, moet u de beschikbare opties op de homepage van dit VPN controleren, waar u familiepakketten vindt of als u hun diensten voor uw team nodig hebt, kies dan voor pakketten voor maximaal 249 apparaten.

In het geval dat u een groter aantal nodig heeft, biedt dit VPN u de mogelijkheid om contact op te nemen met hun operators om de relevante informatie voor de dienst te verstrekken. Het is belangrijk om op te merken dat het mogelijk is om de individuele kosten te verminderen met een groter aantal teamleden.

Als u wilt controleren voordat u uw keuze maakt, kunt u hun gratis veertiendaagse versie uitproberen en vervolgens de volledige pakketprijs betalen.

4. 4. Contracttypes

Cloak VPN biedt een reeks volledige contracten met prijzen die zich aanpassen aan de behoeften van de gebruikers. Als u een individueel, familiaal of groot teamcontract wilt verwerven, heeft u daar toegang toe. U heeft ook de mogelijkheid om een maand- of jaarcontract af te sluiten.

In beide gevallen heeft u de mogelijkheid om een keuze te maken en binnen het contract wordt de vorm van de betaling, de prijs en de automatische korting van de dienst verduidelijkt. Het is belangrijk om op te merken dat uw contracten onbeperkte gegevensbescherming hebben, maar als u dat wenst kunt u een contract met beperkte gegevens krijgen.

Als u van mening bent dat uw navigatieverbruik wordt verminderd en u wilt kiezen voor een voordeliger pakket dan kan dit VPN u een speciaal contract aanbieden voor deze situaties, zodat u de versie ervan gratis kunt downloaden en testen voordat u het meest geschikte contract kiest.

5. 5. Beschikbare diensten

Zoals eerder vermeld, is een van de beperkingen van dit VPN de verminderde eigenschappen van zijn dienst, maar wat zij aanbieden wordt zo efficiënt mogelijk gedaan door het verwijderen van elke scheur. Onder hun diensten zijn:

  • Houdt uw privacy tegen degenen die WiFi netwerken delen.
  • Genereert uw eigen IP.
  • Ze voorkomen de wurging van ISP’s.
  • U kunt deze functies uitproberen met uw gratis versie

6. 6. Beveiliging

In het algemeen is de veiligheid die dit VPN biedt volgens de gebruikers optimaal. De provider maakt gebruik van het IPSec-protocol voor iPhone, iPad en iPod. Voor Mac en Android gebruiken ze het industriestandaard Open VNP-protocol.

Voor Windows maken ze gebruik van een open source programma dat bekend staat als strongSwan, ook gebaseerd op IPSec. Dit garandeert dat uw gegevens worden beschermd, maar u kunt zien dat het DNS niet veilig is, wat betekent dat uw activiteit en identiteit niet worden beschermd.

Dit laatste punt wordt verduidelijkt op de hoofdpagina van Cloak VPN waar ze ervoor zorgen dat uw navigatie wordt beschermd tegen elke scheur, maar uw identiteit zal nooit worden verborgen.

Het heeft ook een beveiligingsschakelaar in het geval van het uitvallen van de VPN-verbinding tijdens het surfen, maar sommige meningen verzekeren dat de dienst inefficiënt is.

Ook kunnen we erop wijzen dat dit VPN geen anti-malware bescherming bevat. U moet zich bewust zijn van deze aspecten voordat u deze tool downloadt en installeert, probeer de gratis versie voor meer veiligheid.

Seguridad

7. 7. Kwaliteit van de ondersteuning

We kunnen vermelden dat de passieve steun die door Cloak VPN wordt geboden uitstekend is, aangezien zij talrijke artikelen op hun blog hebben om gratis relevante informatie te geven en te proberen de twijfels die kunnen ontstaan voor de gebruikers te verduidelijken de realiteit is dat directe steun bijna onbestaand is.

Helaas is de enige manier voor een gebruiker om rechtstreeks met een operator of personeel van dit VPN te communiceren via e-mail, wat een vrij trage reactietijd en een slechte probleemoplossing biedt volgens de feedback van de gebruiker.

Dit aspect wekt nogal wat ontevredenheid op en als we het vergelijken met sommige vergelijkbare aanbieders is Cloak VPN in het nadeel ten opzichte van de concurrentie. Voordat u een volledig pakket downloadt en aankoopt, moet u de responstijd van de support, die tot 4 uur bedraagt, evalueren.

Atención al cliente del vpn

8. Netflix en Torrenting met Cloak VPN

Cloak VPN is vooral gericht op het beschermen van apparaten bij het maken van een verbinding met een WiFi of dubieus netwerk, d.w.z. het heeft geen geavanceerde functies die op andere VPN’s te vinden zijn, dus het is niet verwonderlijk dat de servers hun gebruikers geen toegang geven tot Netflix.

Wat de torrenting betreft, is het niet moeilijk voor te stellen dat de aanbieder niet van plan is om de overdracht van bestanden tussen collega’s te beschermen, dat wil zeggen dat het niet mogelijk is.

Gecoate VPN-snelheid

Ook al laat Cloak VPN ISP knelpunten toe, wat zich zou moeten vertalen in betere snelheden, wanneer je een snelheidsanalyse en -test doet op enkele van de belangrijkste servers is de realiteit dat we geen uitstekende functies ontdekken.

speed offered

De snelheden zijn vrij standaard en blijven in het gemiddelde, we kunnen er ook op wijzen dat er enkele snelheidsdalingen zijn, maar die zijn onbeduidend en hebben niet veel invloed op de transmissie.

We kunnen er ook op wijzen dat dit aspect wordt beïnvloed door uw locatie, dus het is aan te raden om de gratis proefversie te gebruiken om te bepalen of u gebruik maakt van de VPN-optie die u zoekt.

Welke Servers biedt Cloak VPN aan?

Zoals eerder vermeld, Cloak VPN heeft honderden servers die wereldwijd worden gedistribueerd, dit betekent dat het informatieverkeer zal reizen naar het dichtstbijzijnde land, zelfs als een van de servers is in uw woonplaats de verbinding zal nog sneller zijn.

Onder de landen waar we Cloak VPN-servers kunnen vinden zijn: Japan, Hong Kong, Verenigde Staten, Frankrijk. Canada, Spanje, Duitsland, onder andere.

Hoe installeer je Cloak VPN voor Secure Browsing?

Het downloaden en installeren van Cloak VPN op uw apparaten vereist geen specifieke kennis en kan zeer eenvoudig zijn.

  • Om te beginnen moet je naar de Cloak VPN homepage gaan, momenteel bekend als Encrypt.me.
  • Ga naar de sectie applicaties, hier vindt u de verschillende installateurs, afhankelijk van de computer die u heeft of wilt beveiligen.
  • Download het installatieprogramma, accepteer de voorwaarden in het venster en ga verder met de installatie.
  • Zodra de installatie is voltooid, beschikt u over een pictogram waarmee u de versleuteling van uw internetverbinding kunt openen en in- of uitschakelen.

Cloak VPN Prijzen en Promoties

Hieronder vindt u de prijzen en promoties aangeboden door Cloak VPN om te weten of ze van uw gemak zijn, ook informeren wij u over de betaalmethoden die beschikbaar zijn om toegang te krijgen tot de volledige service van deze provider.

1. 1. Cloak VPN prijzen

Als u wilt Cloak VPN-diensten te proberen kunt u downloaden en gebruik maken van de veertien dagen gratis versie, als na deze periode u wilt haar diensten kunt u genieten van de twee pakketten beschikbaar, de eerste, is de moeite waard $ 5 per maand en brengt alleen VPN-dienst. Aan de andere kant, de VPN + Proxy plan, is geprijsd op $ 10 per maand.

2. 2. Cloak VPN Promoties: Kortingscode en Coupon

De prijzen zijn hetzelfde, ongeacht hoe lang je blijft, dus er zijn geen promoties buiten de 30-dagen geld terug garantie.

3. 3. Mantel VPN Betaalmethoden

Cloak VPN heeft verschillende betaalmethoden beschikbaar voor haar gebruikers om hun diensten te annuleren, onder de opties zijn VISA, Maestro en Mastercard, Amex, voor betaling met elektronische portemonnees is het niet toegestaan om PayPal te gebruiken momenteel dezelfde manier waarop Bitcoin is niet onder hun opties.

Serviceaanbod Prijs Promoties
VPN-plan $5 Geen promotie
VPN + Volmachtplan $10 Geen promotie

Beoordelingen van Cloak VPN

Onder de meningen van gebruikers vinden we sommigen die verzekeren dat de Cloak VPN-service uitstekend is, vooral als het gaat om het vermijden van ISP-bottlenecks, maar ze verzekeren dat de kosten ervan de anonimiteit moeten garanderen en dus meer functies moeten bieden.

Volgens sommigen is de volledige versie van Cloak VPN ideaal als gebruikers hun computers alleen moeten beschermen tegen kraken in sessies met openbare wifi-netwerken. Andere meningen garanderen dat de bescherming uitstekend is en beoordelen Cloak VPN als een van de beste diensten.

Kortom, Cloak VPN is een uitstekende private netwerkdienstverlener die de privacy van zijn gebruikers garandeert en niet de anonimiteit tijdens het browsen. We vonden veel meningen in verschillende talen die Cloak VPN bij de beste plaatsen.

Conclusie over Cloak VPN

We kunnen concluderen dat Cloak VPN een van de beste virtuele privé-netwerkdiensten is die we kunnen vinden zolang het belang van de gebruikers er uitsluitend in bestaat om de privacy van hun informatie te waarborgen, terwijl ze op een veilige en kraakvrije manier surfen.

Ook het feit dat het een uitstekende verbindingssnelheid kan bieden en behouden maakt het onderscheidend ten opzichte van andere aanbieders. De klantenservice moet echter worden verbeterd en directer worden door de integratie van een live chat of op zijn minst een contactnummer.

Hoewel het op uw homepage duidelijk is dat anonimiteit geen optie is, vermindert dit aspect uw aantal potentiële klanten. Wat de prijs betreft, deze is gematigd, maar bij het vergelijken van de kenmerken met vergelijkbare leveranciers vinden we dat deze wat hoog is.

Het is belangrijk om op te merken dat de homepage in het Engels is, maar in andere talen kan worden vertaald, wat de interactie van de gebruiker met het platform vergemakkelijkt.

Alternatieven voor Cloak vpn

Hieronder vindt u een lijst van de best vergelijkbare VPN’s:

Onze beste VPN-selectie voor 2021

1

Onze keuze

BLACK FRIDAY
Bespaar 80%!

$2.25

per maand

2

Trending

BLACK FRIDAY
Bespaar 83%!

$2.21

per maand

3

Uitzonderlijke kwaliteit

Bespaar 49%!

$8.32

Per maand

4

Beste aanbod

Bespaar 72%!

$3.29

Per maand

5

Studenten

Bespaar 73%!

$3.25

Per maand

6

Aanbevolen

Bespaar 79%!

$2.07

per maand

Eigenschappen samenvatting van Cloak VPN

Belangrijkste kenmerken Cloak VPN
VPN
Korting -
Prijs $5.00
Zie aanbod
Geld terug beleid 30 dagen
Gemiddelde snelheid 11.23 Mbps
Encryptie AES 256-bits
No-logs
Apparaten 5
Servers 14
Landen 17
China?
P2P?
Strompelen?
Streaming?
Zie aanbod

Mantel VPN Veelgestelde vragen

✅¿Qué es Cloak VPN?

Cloak VPN is een Virtual Private Network, het is belast met het aanbieden van een kwaliteitsvolle databeschermingsdienst, het garandeert een veilige navigatie in openbare wifi-netwerken, het is beschikbaar in het Engels, Spaans en andere talen. Het is het ideale instrument voor degenen die hun privégegevens op het web moeten beschermen.

⭐Is Cloak VPN Secure?

Absoluut, als je je informatie wilt beschermen tegen crack. Cloak VPN maakt gebruik van uitstekende encryptie en is beschikbaar voor verschillende besturingssystemen. Als u echter op zoek bent naar een VPN dat u anoniem maakt, hebt u een andere optie nodig.

➡️Reasons om DotVPN te kiezen?

Cloak VPN is een uitstekende optie, het beschermt uw gegevens op een optimale manier, het heeft verschillende volledige promoties voor degenen die niet alleen hun informatie willen beschermen, maar ook die van hun familie. Het heeft ook pakketten voor teams die uitstekende kortingen bieden.

✨ Wat zijn de voordelen van Cloak VPN?

Het belangrijkste voordeel dat Cloak VPN biedt is de privacy van uw gegevens van elke crack en andere gebruikers van openbare wifi-netwerken, handhaaft de snelheid van de navigatie, ongeacht de gelijktijdig aangesloten computers en heeft volledige pakketten die zich aanpassen aan de behoeften van de klant.

➕ Hoe installeer je Cloak VPN?

Het is heel gemakkelijk, ga naar de Cloak VPN homepage, voer de toepassing sectie en download het installatieprogramma, voer het bestand uit en accepteer de voorwaarden en condities, het Cloak VPN pictogram zal verschijnen op uw bureaublad waar u de volledige coderingsservice kunt in- of uitschakelen.

🔥¿Puedo Tener Cloak VPN Gratis?

Cloak VPN heeft een gratis versie waarmee u 14 dagen lang gratis kunt genieten van haar diensten, na deze tijd moet u zich abonneren op een van de volledige pakketten die beschikbaar zijn op haar website.

✌️What andere VPN-servers zijn Cloak Vpn-gebruikers op zoek naar?

We hopen dat deze informatie met betrekking tot Cloak VPN zeer nuttig zal zijn bij de beslissing of het een ideale optie is om te downloaden en te installeren op uw computer om uw informatie te beschermen tegen crack en andere risico’s, maar ook om beschikbaar te zijn in het Spaans. Als u andere opties wilt zoeken en vergelijken, nodigen wij u uit om onze sectie te bezoeken met de beste VPN’s.

Cloak VPN Gebruikersmeningen en -ervaring

Heb je Cloak VPN al eens gebruikt? Zou u het aanbevelen? Vertel ons over uw ervaring met het gebruik van een Cloak VPN service in het commentaar.

To maintain the quality of our website content, we only accept comments from users who provide valuable information to our visitors. Not all reviews will be published. If you want your review to be accepted, please write a useful, informative and unique review, whether positive or negative. Thank you for your support!

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados *