VPNparadise wordt ondersteund door zijn lezers. Aankopen via onze website kunnen een affiliate commissie genereren. Dit heeft geen invloed op ons onpartijdige en onafhankelijke beoordelingsproces.

Mullvad vs NordVPN Vergelijking: Welke is de beste?

Mullvad Vs NordVPN behoren tot de beste VPN’s die u kunt vinden, omdat ze een kwaliteit van dienstverlening hebben die in verschillende tests zeer goede meningen heeft gegenereerd bij het vergelijken van hun efficiëntie. NordVPN Vs Mullvad heeft uitstekende plannen tegen betaalbare prijzen.

Mullvad Vs NordVPN kan eenvoudig worden geïnstalleerd en stelt u in staat om gunstige downloads van diverse content in Streaming, Metflix, Torrenting en Gaming direct vanaf uw computer of vanaf elk ander apparaat te maken.

Door Mullvad Vs NordVPN te vergelijken kunt u zien dat ze worden beoordeeld als efficiënte VPN’s, dus het is belangrijk dat u aandacht besteedt aan alle informatie die we u hieronder gaan geven, zodat u weet welke misschien beter voor u is.

Kenmerken samenvatting van Mullvad vs Nordvpn

Belangrijkste kenmerken Mullvad NordVPN
VPN Zie volledig overzicht Zie volledig overzicht
Korting - Bespaar 70%!
Prijs $5.50 $3.29
Zie aanbod Zie aanbod
Geld terug beleid 30 dagen 30 dagen
Gemiddelde snelheid 9,14 Mbps 49,60 Mbps
Encryptie AES 256-bits AES 256-bits
No-logs
Apparaten 5 6
Servers 160 5565
Landen 24 59
China?
P2P?
Strompelen?
Streaming?
Zie aanbod Zie aanbod

Mullvad Vs NordVPN: Welke is de beste?

Mullvad Vs NordVPN heeft een top service, wat betekent dat wanneer u deze VPN’s vergelijkt, u kunt bepalen dat deze aanbieders u in staat stellen om veilig en beveiligd te navigeren op uw computer en op uw apparaat.

De efficiënte snelheid van deze aanbieders, geven u de service om toegang te krijgen tot beperkte inhoud en een verscheidenheid aan bestanden te downloaden in Streaming, Torrenting, Gaming en Netflix met totale veiligheid en privacy om de tussenkomst van computerspionnen te voorkomen.

Al deze functies en functionaliteiten, bij het vergelijken van deze aanbieders leiden tot de vaststelling dat beide VPN’s uitstekende alternatieven zijn, daarom is het niet eenvoudig om aan te geven welke het beste is, aangezien u ongetwijfeld geconfronteerd wordt met twee aanbieders die u kwaliteit van de dienstverlening bieden.

Mullvad Vs NordVPN have a top-notch service.

Mullvad Vs NordVPN: Wat is de beste prijs?

Deze aanbieders hebben een grote verscheidenheid aan plannen met de beste prijsconcurrentie binnen de VPN-industrie, bovendien heeft u in elk van hen de mogelijkheid om te genieten van alle diensten die deze aanbieders bieden aan hun gebruikers.

Op Mullvad behandelen we slechts één maandplan, dat een prijs heeft van $5. Dit plan kan gratis gebruikt worden, maar in dit geval zal de service enkele beperkingen hebben, aangezien de service met alle functionaliteiten genoten worden in het betaalde plan.

Bij NordVPN zijn er verschillende plannen met elk een aantrekkelijke prijs. Deze plannen zijn zeer concurrerend bij het vergelijken van hun prijs en diensten met andere VPN’s. Hieronder zullen we elk van de NordVPN plannen in detail bespreken:

  • 1 maand plan: Dit plan is geprijsd aan $10,81.
  • 1 jaar plan: De prijs van dit contract is $75,68 en u kunt 40% besparen.
  • 2-jarenplan: Dit plan is geprijsd aan $86.40 en heeft een besparing van 66%.
  • 3-jarenplan: Dit geweldige plan is geprijsd aan $97.04 en het beste deel is dat u er 75% mee kunt besparen.

Mullvad Speed Vs NordVPN: Welke is de winnaar?

Om de snelheid van deze aanbieders te kunnen vergelijken is een beetje moeilijk, omdat NordVPN Vs Mullvad de capaciteit heeft om een gekwalificeerde prestatie te bieden, met totale veiligheid en privacy bij het surfen op het internet, wat zeer goede meningen heeft toegelaten in verschillende tests.

Mullvad V’s NordVPN bieden een hoge prestatiesnelheid die kan worden vergeleken met andere VPN’s. Deze providers stellen u in staat om servers te gebruiken en te wisselen wanneer u maar wilt, op een verborgen manier en met de hoogste snelheid, dankzij hun efficiënte snelheid.

De gunstige invloed van snelheid op deze aanbieders garandeert u een gemakkelijke en snelle uitvoering van activiteiten, evenals toegang tot beperkte gebieden en downloads in Streaming, Gaming, Netflix en Torrenting.

Mullvad Vs NordVPN provide high-speed performance.

Mullvad Vs NordVPN: functies en beoordelingen

De werking van deze providers is in verschillende tests hoog gewaardeerd door gebruikers die gebruik hebben gemaakt van hun dienst, daarom kan worden vastgesteld dat deze providers een efficiënte dienst en een interface met een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken interface bieden.

1. Netflix en Streaming

Door deze aanbieders te vergelijken, zullen gebruikers zich realiseren dat deze VPN’s de mogelijkheid hebben om verschillende servers te gebruiken om een grote verscheidenheid aan content op Streaming en Netflix efficiënt en gemakkelijk te ontsluiten.

Deze aanbieders maken gebruik van verschillende digitale platforms voor het downloaden van content van streaming en Netflix beperkte locaties, maar Mullvad kan dit soort downloads niet uitvoeren op Netflix.

2. 2. China en andere landen

Op dit moment is het moeilijk om de beschikbaarheid van diensten op het Chinese grondgebied te handhaven, evenals het navigeren met privacy en veiligheid, daarom kost het meer om te kunnen omgaan met de firewall die het verkeer van de industrie standaard protocol OpenVPN detecteert en blokkeert.

Gelukkig garanderen deze leveranciers dat ze deze moeilijkheid kunnen overwinnen, omdat ze de blokkade vanuit China kunnen tegengaan. Deze leveranciers werken met gespecialiseerde servers die fungeren als een schakel tussen hun servers om bewaking vanuit China te voorkomen.

3. 3. Gaming

Mullvad Vs NordVPN are an excellent choice to shock.Deze aanbieders zijn een uitstekende keuze voor veelzijdige gamedownloads met flexibiliteit. Deze providers hebben een grote snelheid, die je veiligheid, bescherming en snelheid garandeert bij het maken van sessies in Gaming zonder complicaties.

4. 4. Torrenting

Mullvad Vs NordVPN hebben een efficiënte service en snelheid waarmee u alle torrenting downloads kunt uitvoeren die u wilt. Dit komt omdat ze de uitwisseling van verschillende P2P-bestanden kunnen ondersteunen, zodat u weet met welke servers u verbinding kunt maken.

Mullvad Vs NordVPN zijn ideaal voor Torrenting, omdat ze een hoge verbindingssnelheid hebben en een groot aantal servers die volledig veilig zijn, deze efficiënte functie heeft uitstekende feedback gegenereerd in verschillende tests.

Bij het vergelijken van deze aanbieders is het belangrijk om te benadrukken dat het efficiënte VPN’s zijn, die een grote verscheidenheid aan diensten en functionaliteiten hebben die van groot voordeel kunnen zijn voor het uitvoeren van privé- en beveiligde activiteiten op het internet.

Deze aanbieders hebben de mogelijkheid om het dataverkeer te controleren, via verschillende servers die automatisch wijzigingen aanbrengen om het IP-adres en ook de gegevens die van de computer of het apparaat komen en gaan te versleutelen.

Bij deze providers kun je content downloaden en bekijken zonder vertraging en privé in Streaming, Netflix, Torrenting en Gaming. Deze functies maken het moeilijk om te weten welke van deze VPN’s de beste is, evenals het hebben van de beste meningen in verschillende tests.

Alternatieven voor deze VPN’s

Als u niet tevreden bent en ons volledige overzicht van andere aanbieders wilt lezen, kunt u een kijkje nemen bij enkele van de onderstaande aanbieders:

Onze beste VPN-selectie voor 2021

1

Onze keuze

BLACK FRIDAY
Bespaar 80%!

$2.25

per maand

2

Trending

BLACK FRIDAY
Bespaar 83%!

$2.21

per maand

3

Uitzonderlijke kwaliteit

Bespaar 49%!

$8.32

Per maand

4

Beste aanbod

Bespaar 72%!

$3.29

Per maand

5

Studenten

Bespaar 73%!

$3.25

Per maand

6

Aanbevolen

Bespaar 79%!

$2.07

per maand

Veelgestelde vragen over Mullvad Vs NordVPN

✅Mullvad Vs NordVPN: Welke is de beste?

Bepalen of Mullvad Vs NordVPN beter is dan de andere is niet eenvoudig, omdat ze betrouwbare versleuteling en efficiënte bescherming hebben terwijl u activiteiten uitvoert of inhoud downloadt via het internet, en ook uw IP-adres verbergt en van server wisselt.

⭐What's Mullvad Vs NordVPN Speed? Welke is sneller?

Mullvad Vs NordVPN kan een snelheid van concurrentie bieden, want dankzij de snelheid kunt u toegang krijgen tot inhoud op geblokkeerde servers en verschillende veilige downloads maken in Streaming, Netflix, Gaming en Torrenting.

➡ ️What is de prijs van Mullvad vs NordVPN? Welke is goedkoper?

Mullvad Vs NordVPN plannen hebben een prijs die kan worden vergeleken met andere VPN’s, die heeft hen in staat gesteld om goede meningen te krijgen in verschillende tests door gebruikers, omdat u kunt kiezen voor een plan voor de tijd die geschikt is voor uw behoeften.

👌 Welke aanbieders zijn er naast Mullvad Vs NordVPN?
✌️ Naar welke andere VPN-diensten zijn Mullvad Vs NordVPN gebruikers op zoek?

Mullvad Vs NordVPN: Beoordelingen en gebruikerservaring

Wie is de winnaar van Mullvad Vs NordVPN? Welke zou u aanbevelen? Vertel ons uw mening over Mullvad Vs NordVPN in de commentaren.

To maintain the quality of our website content, we only accept comments from users who provide valuable information to our visitors. Not all reviews will be published. If you want your review to be accepted, please write a useful, informative and unique review, whether positive or negative. Thank you for your support!

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados *