VPNparadise wordt ondersteund door zijn lezers. Aankopen via onze website kunnen een affiliate commissie genereren. Dit heeft geen invloed op ons onpartijdige en onafhankelijke beoordelingsproces.

Windscribe vs Tunnelbear Comparison: Wat is beter?

Een virtueel privé netwerk zoals Windscribe vs TunnelBear, is een beveiligd kanaal tussen uw toestel en een ongecontroleerd, publiek netwerk zoals het internet.

Deze keer willen we 2 VPN’s, Windscribe vs TunnelBear vergelijken om uit te vinden welke beter is, afhankelijk van de functies en mogelijkheden die Windscribe vs TunnelBear biedt.

Omdat TunnelBear vs Windscribe in een kwalitatief hoogstaand bereik ligt, is het noodzakelijk om een test te maken waarbij we de mogelijkheden die Windscribe vs TunnelBear heeft kunnen vergelijken.

We zullen in deze Windscribe vs TunnelBear vergelijking ook evalueren hoe het werkt tussen de verschillende toepassingen, zoals streaming, gaming, downloaden in torrenting, zelfs binnen het gebruik van het populaire Netflix-platform.

Eigenschappen samenvatting van Windscribe vs Tunnelbear

Belangrijkste kenmerken Windscribe Tunnelbeer
VPN Zie volledig overzicht Zie volledig overzicht
Korting Bespaar 44%! Bespaar 67%!
Prijs $4.08 $3.33
Zie aanbod Zie aanbod
Geld terug beleid 3 dagen 30 dagen
Gemiddelde snelheid 20,28 Mbps 10.56 Mbps
Encryptie AES 256-bits 1
No-logs
Apparaten 1 5
Servers 1 1.800
Landen 63 22
China?
P2P?
Strompelen?
Streaming?
Zie aanbod Zie aanbod

Windscribe vs TunnelBear: Wat is beter?

Om een antwoord te vinden tussen Windscribe en TunnelBear is het nodig om een test te maken die ons in staat stelt om de verschillende kenmerken die deze aanbieders hebben te vergelijken, zoals het onderzoeken van de kwaliteit ervan en de verschillende meningen die we kunnen vinden.

Windscribe is gepositioneerd als een van de best beoordeelde Spaanstalige VPN’s, en is ontworpen met een vrij eenvoudige interface.

Het heeft verschillende vormen van verbinding en stelt u in staat om toegang te krijgen tot inhoud die in bepaalde geografische gebieden is geblokkeerd, evenals het aanbieden van hogesnelheidsdownloads. Het garandeert veiligheid voor een redelijke prijs.

Tunnelbear heeft een groot prestige binnen de VPN industrie door het feit dat het zich al 7 jaar onderscheidt in de markt door het privacybeleid dat niet toestaat om gegevens van de gebruiker bij te houden.

Het behoort tot de beste VPN’s in de markt, biedt zijn diensten aan tegen een lage prijs en kan worden gebruikt in telefoons, tablets en computers.

Bij het vergelijken van deze aanbieders vinden we dat ze zowel kwalitatief hoogwaardige als populaire VPN’s zijn, ondersteund door de meningen die we bij de gebruikers vinden, omdat deze aanbieders verschillende voordelen bieden voor een lage prijs.

Windscribe vs TunnelBear bieden u de mogelijkheid om met een goede snelheid te navigeren en garanderen een goed systeem om uw IP-adres te kunnen wijzigen, zodat u ze zonder problemen kunt gebruiken om de blokkades te vermijden die u kunt vinden bij het gebruik van streaming, gaming, torrenting en Netflix.

A VPN Client comparing vs WindScribe we find that both are high-quality VPN.

Windscribe vs TunnelBear: Wat is de beste prijs?

Bij de aankoop van een VPN-service is de prijs een van de belangrijkste factoren voor gebruikers. Daarom gaan we op zoek naar een test om te vergelijken wat deze aanbieders ons in verband hiermee bieden.

Windscribe biedt u de mogelijkheid om haar diensten voor 1 maand of voor 1 jaar aan te schaffen, waarbij een andere prijs wordt gehanteerd die varieert afhankelijk van het abonnement dat u besluit te kiezen.

  • Als u ervoor kiest om een abonnement van 1 maand te kopen, is dat $8,15 waard.
  • Wanneer u het abonnement voor een jaar koopt, kunt u $3,70 per maand of $44,4 per jaar betalen.

Ze bieden u ook een unieke Windscribe VPN PRO promotie aan, waarbij u de locaties kunt selecteren die u wilt en zo een persoonlijk plan kunt opbouwen, afhankelijk van uw behoeften.

Tunnelbear daarentegen heeft tarieven die variëren afhankelijk van het pakket dat u besluit aan te schaffen:

  • Beginnend met een maandelijks basisbedrag van $9,07, waarmee u tot 5 apparaten kunt aansluiten en over onbeperkte gegevens kunt beschikken.
  • Het heeft een jaarabonnement waarbij u $4,53 per maand kunt betalen, of $54,38 per jaar waardoor u tot 5 apparaten kunt aansluiten en over onbeperkte gegevens kunt beschikken.
  • Tunnelbear biedt u ook de mogelijkheid om zijn diensten voor een periode van 7 dagen volledig gratis te testen.

Bij deze aanbieders is het duidelijk dat het Windscribe VPN-systeem lagere prijzen in de markt hanteert dan het Tunnelbear VPN. Door het te positioneren als een van de goedkoopste virtuele particuliere netwerken die we kunnen vinden.

We zijn ook van mening dat beide een zeer redelijke prijs hanteren.

Bij de keuze tussen deze leveranciers moet u, naast de prijs, rekening houden met de behoeften waaraan u wilt voldoen.

Windscribe en Tunnelbear Speed Wie is de winnaar?

Snelheid is een ander favoriet punt om te vergelijken door gebruikers tussen Windscribe en TunnelBear.

Dus we maken een snelheidstest voor Windscribe vs TunnelBear, iets wat belangrijk is voor streaming, gaming, torrenting downloads en het gebruik van Netflix, aangezien de kwaliteit van de downloads sterk zal afhangen van de snelheid.

Windscribe vs TunnelBear bieden een grote snelheid om te navigeren en om wendbaar te kunnen zenden zonder de internetverbinding te vertragen, in deze gelegenheid willen we onderzoeken welke eigenschappen deze aanbieders ons bieden.

WindScribe vs TunnelBear offer high speed to navigate.

Wat Windscribe betreft, vonden we meningen van gebruikers die het als een van de snelste VPN’s op de markt beschouwen.

Een snelheidstest kan echter aantonen dat het soms een lage snelheid kan opleveren bij het uitvoeren van games of downloads, waardoor de snelheid van het internet wordt beïnvloed, maar dit is zeer weinig in vergelijking met andere VPN’s, zelfs met premium diensten die andere netwerken aanbieden.

Het garandeert u dat u probleemloos kunt streamen over Netflix, gaming, torrenting, enz.

TunnelBear garandeert u hoge snelheid en veiligheid, in de mate dat het uw gegevens kan versleutelen. Maar er kan een lichte daling van de snelheid optreden.

Dit is echter geen punt van zorg voor de gebruikers, aangezien het nog steeds een stabiele snelheid handhaaft om effectief te kunnen navigeren en verzenden.

Een snelheidstest werd uitgevoerd in verschillende geografische gebieden en er werd vastgesteld dat dit varieert, omdat het optimaler is als de verbinding met een dichterbijzijnde server wordt beïnvloed, afhankelijk van de plaats waar u zich bevindt.

TunnelBear garandeert dat u zonder onderbreking toegang heeft tot inhoud op het web, zoals streaming of torrenting downloads.

Windscriptie en TunnelBear-functies en beoordelingen

Deze aanbieders hebben verschillende meningen over de functionaliteiten die zij hun klanten bieden, waardoor zij tot de beste en meest favoriete aanbieders van de gebruikers behoren.

1. Netflix en Streaming

Een van de factoren die de gebruikers het meest op de proef stellen, is de capaciteit van deze providers op het moment van het deblokkeren en faciliteren van het gebruik van Netflix en streaming, aangezien deze functies soms worden geblokkeerd afhankelijk van de regio waar u zich bevindt.

We vonden bij het vergelijken van deze aanbieders zeer positieve meningen over beide, omdat het toelaat om onopgemerkt te blijven voor de blokkades van bepaalde regio’s waardoor u kunt genieten van Netflix’s programmering, bovendien, waardoor u zeer goede snelheid voor het streamen zonder enig probleem.

2. 2. China en andere landen

Windscribe vs TunnelBear heeft servers in verschillende landen over de hele wereld, zodat u kunt verbinden met de dichtstbijzijnde server voor maximale efficiëntie.

Binnen de beschikbare landen kunnen we Canada, de Verenigde Staten, Zwitserland en zelfs China vinden, wat een groot voordeel is omdat China nu de strenge censuurregels heeft uitgebreid, waardoor het voor VPN’s moeilijk is om hun servers daar te draaien, wat voor deze providers mogelijk is.

3. 3. Gaming

WindScribe vs TunnelBear offers the possibility to enter the world of the gamingGaming is vandaag de dag steeds populairder geworden en het verwerven van een VPN waarmee u veilig kunt inloggen is een belangrijke factor, zoals we hebben gezien bij het vergelijken van deze aanbieders.

Deze aanbieders bieden hun klanten dus de mogelijkheid om op een veilige manier de spelwereld in te gaan door uw gegevens te beschermen en u te laten genieten van een kwaliteitsvolle verbinding door een optimale snelheidstest te verzekeren.

4. 4. Storing

Windscribe vs TunnelBear heeft een hoge kwaliteit van downloaden, zodat u gebruik kunt maken van de diensten die torrenting biedt, het bereiken van veilige bestandsdeling omdat uw IP is verborgen, het vermijden van de blokkades die het internet kan presenteren.

Als surfen op het internet een van uw voorkeuren is en de veiligheid een zorg voor u is, aarzel dan niet om deze providers te evalueren, want ze zijn zowel hoge kwaliteit en bekende VPN’s in de markt, met goede beoordelingen van gebruikers die deze providers aanbevelen.

Windscribe vs TunnelBear zijn de beste opties voor u.

Alternatieven voor deze VPN’s

Als u niet tevreden bent en ons volledige overzicht van andere aanbieders wilt lezen, kunt u een kijkje nemen bij enkele van de onderstaande aanbieders:

Onze beste VPN-selectie voor 2021

1

Onze keuze

BLACK FRIDAY
Bespaar 80%!

$2.25

per maand

2

Trending

BLACK FRIDAY
Bespaar 83%!

$2.21

per maand

3

Uitzonderlijke kwaliteit

Bespaar 49%!

$8.32

Per maand

4

Beste aanbod

Bespaar 72%!

$3.29

Per maand

5

Studenten

Bespaar 73%!

$3.25

Per maand

6

Aanbevolen

Bespaar 79%!

$2.07

per maand

Veelgestelde vragen over Windscribe Vs Tunnelbear

✅Windscribe Vs Tunnelbear: Welke is beter?

Bij het vergelijken van Windscribe met TunnelBear komen we ongetwijfeld tot de conclusie dat beide VPN’s zeer vergelijkbare kenmerken hebben en een groot aantal daarvan, dus dit zal afhangen van de voorkeur van elke gebruiker bij de keuze tussen TunnelBear en TunnelBear.

⭐ Wat is de snelheid van Windscribe Vs Tunnelbear? Wat is sneller?

Windscribe vs TunnelBear hebben een hoge kwaliteit van snelheid en garanderen u optimale prestaties voor downloads door middel van torrenting, Netflix streaming of gaming.

Soms kan het iets lager worden, afhankelijk van het gebruik of de geografische locatie van de server waarmee u verbinding maakt, maar TunnelBear vs Windscribe hebben de beste snelheden.

➡ ️ Wat is de prijs van Windscribe Vs Tunnelbear? Wat is goedkoper?

De prijzen die Windscribe versus TunnelBear aanbiedt, zijn afhankelijk van het abonnement van uw keuze. De maandelijkse abonnementsprijs van Windscribe is $8.15 en de jaarlijkse abonnementsprijs is $44.4. TunnelBear heeft een maandelijks abonnement van $9,07 en een jaarlijks abonnement van $54,38.

Bij de evaluatie van Windscribe vs TunnelBear is het duidelijk dat Windscribe goedkopere prijzen heeft dan TunnelBear.

👌 Welke aanbieders zijn er naast Windscribe Vs Tunnelbear?
✌️ Welke andere VPN-diensten zijn Windscribe Vs Tunnelbear gebruikers op zoek naar?

Windscribe vs Tunnelbear: Beoordelingen en gebruikerservaring

Wie is de winnaar van Windscribe vs Tunnelbear? Welke zou u aanbevelen? Vertel ons uw mening over Windscribe vs Tunnelbear in de commentaren.

To maintain the quality of our website content, we only accept comments from users who provide valuable information to our visitors. Not all reviews will be published. If you want your review to be accepted, please write a useful, informative and unique review, whether positive or negative. Thank you for your support!

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados *